• Marjoleine.

Iets wat zich ontwikkelt en nooit af is.

Bijgewerkt op: 30 okt. 2020

Met liefde geschreven Leintjes

 

De website heeft eerst een update nodig. Pas daarná ga ik via die weg m'n schrijfsels delen. En toen onderging ik zélf weer een update. Ik ben en wat ik doe is continu in ontwikkeling. En zo blijven die teksten maar in de lucht hangen.


Hmmm.... zou de website net zoiets mogen zijn als de mens? Als iets wat zich ontwikkelt en nooit 'af' is. Wie bepaalt hierin de norm eigenlijk? Een norm die voor iedereen weer anders is. Dus... up to me it is!


Mijn aversie op bloggen -omdat iedereen het deed- hielp hier niet bij. En toen het vloggen, zelfde verhaal. Ik raak de weg kwijt via Tiktok, FB Stories, Insta, Snappen of waar zijn we nu gebleven? Dan maar oldschool weer terug bij mezelf; schrijven. Al is het alleen maar om mezelf een plezier te doen en voor de ouders van de nieuwste generatie te kunnen vertalen. Schijnt dat die nog wel van lezen houden ;)


Ook zo'n mooie uitsteller: 'maar waar moet ik nu beginnen?' Sterker nog, ik ben al begonnen. Alleen dat weet nog niet iedereen. Bij deze dus.


Met liefde geschreven 'Leintjes' zijn vanaf nu hier te lezen. Over van alles wat hier ter tafel komt. Van ervaringen op de tafel met Access Bars®, jongensdrukte, begaafdheden tot Young Start Up Lab, systemische dynamieken rondom pesten op het schoolplein en wat we van onze kinderen leren kunnen. Lekker divers. En een rode draad:

de jonge mensen van nu met hun sensationele talenten in voelen!
 

Recente blogposts

Alles weergeven

Ikke boek